Helló Blue Eyes

Helló Blue Eyes!

2023. november 3-án átvettük új családtagunkat a Bavaria 44 tengeri vitorlás cruisert és Blue Eyes névre kereszteltük. Kora délután érkeztünk meg a punati Marinába, ahol a külső mólón várt minket a hajó, épp vihar, eső közepette. Viszont, amikor a tényleges birtokbavétele zajlott, akkor már szépen sütött a nap, szivárvány is volt az égen. Örömmel fedeztük fel, hogy az eladó In2theBlue jóvoltából a csak tavaszra kért javítások, csinosítások nagy része már meg is valósult, és új rádiót is kaptunk AIS funkcióval. (ez utóbbi biztosítja számunkra, hogy a hajósnavigáción megjelenjen a saját pozíciónk – és másokét is lássuk). Köszönjük, Julian, Davor és Gerhard! Sötétedésig fotóztunk, mértük a felirat helyét, tervezgettük a napelem-konzol helyét és formáját, még pár falatot is ettünk a frissen berendezett hajókonyhán, és „eldurrant” egy pezsgő is.

A jól végzett munka után az In2theRooms-ban szálltunk meg, és Davor éttermében, a Bocoon-ban költöttünk el egy finom vacsorát.

Másnap reggel Isztrián keresztül irány Olaszország, Lignano, a 2024-es báziskikötő Aprilia Marittima megnézése, szerződés kötés. És új barátság is köttetett.

Oszd meg:

3 Comments

  1. Annamaria

    Welcome on the board!

  2. Jankó Zsuzsanna

    Jó szelet lányok és Pali! Megyek !!!!

  3. Zsuzsa

    Egy jó csapat amit eltervez, azt végre
    Is hajtja! Örülök Nektek! Egy törzstagra számíthattok. Zsuzsadoki

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .